POTPUNA MEDICINSKA SKRB

Svakodnevno se redovito prate vitalne funkcije korisnika (temperatura, puls, krvni tlak, disanje, šećer) te unos lijekova i provođenje terapije.

UGODAN BORAVAK

Sobe su prostrane i pune svjetla, novouređene i namještene. Korisnici osim TV-a i radio aparata imaju i pristup internetu.

TERASA I DVORIŠTE

U okviru doma je i lijepo uredjeno dvorište za odmor i relaksaciju. Sve je osmišljeno u cilju pružanja visoko kvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osjećali sigurno, ugodno i zbrinuto.

Obiteljski dom Grim osigurava cjelovitu skrb koja obuhvaća stanovanje, prehranu, održavanje osobne higijene, brigu o zdravlju, njegu, radne aktivnosti i korištenje slobodnog vremena, te ostale usluge prilagođene individualnim potrebama naših korisnika.

Stručno osoblje se brine za zdravlje i ugodnu obiteljsku atmosferu, te individualni pristup prema potrebama svakog pojedinca.

Prehrana je prilagođena različitim zdravstvenim i drugim potrebama korisnika. U 3 glavna obroka i 2 međuobroka nastojimo da hrana bude raznolika i ukusno pripremljena po domaćim receptima.OBITELJSKI DOM GRIM

WE CARE, WE CAN
LOKACIJA

Dren ul. 20, 32100, Vinkovci

PIŠITE NAM

obiteljski.dom.grim2@gmail.com


099 677 48 97


24/7 MEDICINSKA SKRB

Osim stalne medicinske skrbi, pomoći pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti i potreba, naša želja je da osjetite pažnju, ljubaznost i toplinu koju zaslužujete.
Copyright Obiteljski dom Grim  2019.

Copyright Obiteljski dom Grim  2019.